glas coaten

Wiki Article

Ben je minder blij geworden met je Mazda omdat deze er fletch uit ziet? Wij wassen je bolide van links tot rechts tot elk deel weer straalt. Storm doet je honda weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na alsmaar buiten op de parkeerplaats te hebben gestaan is dat ook behoorlijk logisch, maar geen zorgen, wij geven die machtige glans weer terug. Voor het fraaiste uitkomst zullen we de laklaag weer doen schitteren. Ons personeel is altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat mag ook wel, want ze gebruiken de betere autowax en stoppen de grootste zorg aan je vierwieler. Zie op onze webpagina enkele voor en na foto's om jezelf te overtuigen.
Met een grote glimlach komen bekende op je af met de vraag of je een andere bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest vreemde ogenblikken is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je autosleutel en een witte streep laat zich in je lak zien. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Het is een ongelukkig ogenblik en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een glansrijke vierwieler te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krassen, maar daar zijn andere middelen voor benodigd. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die gekomen zijn van je sleutels, een paar takken of steentjes weer volledig verdwenen. En natuurlijk die kleur, volledig opgebloeid.

Heb je wel je ogen goed te kost gedaan aan die glanzende kleuren van een voertuig? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van wauw dat ziet er voortreffelijk uit? Met onze nano-coating service gaat ook jouw vierwieler er net zo uit zien, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Wat moet ik me bij nano-coating inbeelden? Nou het is een aparte ondersteunende laag over je huidige lak heen die voor meerdere jaren goed is. Voordat de nano-coating kan worden aangebracht behoort de heilige koe een schone en gladde ondergrond te hebben om het middel op aan te kunnen brengen. Na deze glas-coating valt het viezigheid en waterdruppels er probleemloos van af, je auto blijft helemaal droog.

Je Mazda interieur laten schoonmaken zodat deze weer als nieuw is? Wij maken het gehele interieur netjes, de zetels en dashboard tot de vloer aan toe. Na een afzienbare tijd in de auto te hebben gereden is deze een stuk smeriger als dat je zal willen. Als je je dochter gaat ophalen dan is het een schande als die een smerige lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. En weet je nog hoe zalig het interieur rook toen je je Lada net nieuw had gekocht? Alle nieuwe geurtjes die in het auto interieur zitten verscholen halen we er uit zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je bestelbus geheel van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Het ‘autowassen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Vanzelf sprekend is het ook mogelijk om pakketten te combineren, het is net wat jij ons wilt laten doen. Wij bieden onze services aan voor alle mensen met een auto of bus. Nadat je jouw bedrijfswagen fris kan komen ophalen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je moeder wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Jouw bolide staat daar maar zonder glans op de oprit? Wij wassen je fiat van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. De weersbeïnvloedingen doen je toyota weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na zoveel jaar buiten op de parkeerplaats te zijn geweest is dat ook best onweerlegbaar, maar geen probleem, wij geven die fantastische glorie weer terug. De bovenste laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het mooiste uitkomst. Met alleen de beste autowax voorhanden en de grootste vaardigheid krijg je de Toyota weer in spraakmakende staat terug. Wil je een paar foto's zien van auto's voor en na ons werk? Deze vindt je op onze website. Binnenkort staat er dan weer een fraai glimmende bolide voor je garage waar je opgetogen om zult zijn.

Op de meest willekeurige momenten kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Zonde, er valt helaas niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Al die Lees hier schadeplekken maken de kleur ook vaal, het ziet er niet uit. Om je auto dan weer volstrekt zonder krasjes te maken kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar boomtakken of steentjes weer volstrekt verdwenen. Het meest opvallende is de kleur, deze is als nieuw.

Is het niet prachtig al die glimmende auto's die sparkelen in het licht van de zon of onder een lantarenpaal? Je kan je gezicht er in terug zien zo glad is de laklaag. Dit wordt verkregen met glascoating en dit is wat wij ook aanbieden, dus jouw bolide kan net zo puik worden. Wat moet ik me bij glas-coating voorstellen? Nou het is een bijgevoegde beschermende laag over je momentele lak heen die nog lange tijd blijft zitten. Alvorens de glas-coating op de auto kan worden gewreven behoort de auto een schone en gladde lak te hebben om de gel te laten zitten. Het eindresultaat is dat regen en al het andere vuil van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een sprankelende Audi wordt gezien.

Bovendien de binnenzijde van je heilige koe kunnen we volledig reinigen zodat je weer met een lekker gevoel de vierwieler in stapt. Gesoffeerde autostoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat je ziet is zo brandschoon of als het net uit de fabriek komt. Als je de Renault al een langere tijd hebt is deze niet zo schoon meer als dat je zal willen. En wat voor persoon wilt er nu genoegen nemen met een vies auto interieur. De stoffen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe zalig het auto interieur rook toen je je Nissan net nieuw had gekocht? Wij verbergen de vervelende geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer aangenaam geurt.

Om je Renault volledig van buiten en binnenkant netjes te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Vanzelf sprekend kan je ook pakketten combineren, het is net wat jij ons opdraagt. Wij bieden onze diensten aan voor alle mensen met een auto of bus. We zouden het grandioos vinden als je ons wilt adviseren bij bijvoorbeeld je vriendin. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Probeer ons maar eens uit, we bieden je het beste.

Report this wiki page